طرز تهیه ماهی قزل آلا روی زغال + تصاویر ( خوشمزه و سالم )

مجموعه :آشپزی


کاهی جز آن دسته از غذاهای دریایی بسیار مفید است که اگر به صورت کبابی طبخ شود
ارزش غذایی بالاتری نسبت به سرخ شده دارد ماهی قزل الا یکی از ماهی های پر طرفدار
وبسیار خوشمزه است که ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم ماهی قزل آلا روی زغال را
به شما عزیزان آموزش دهیم

ماهی قزل آلا روی زغال

مواد لازم
۱- ۴ ماهی قزل آلا تازه

۲- ۲ عدد لیمو

۳- جعفری تازه خرد شده

۴- نمک و فلفل برای
طعم و مزه

۵- ۴ قاشق غذاخوری کره

طرز تهیه ماهی قزل آلا روی زغال

طرز تهیه
مرحله ۱

ماهی قزل آلا
را پاک کرده وبعد داخل شکم هر کدام را برش لیمو و جعفری قرار داده و پودر کاری و نمک
و فلفل می دهیم.
سطح بیرونی ماهی را به کره آغشته می کنیم.

ماهی قزل آلا روی زغال

ماهی قزل آلا روی زغال

مرحله ۲

هر ماهی را به صورت جداگانه در فویل آلومینیوم ضخیم قرار می دهیم و هر طرف ماهی داخل
فویل را به مدت ۱۵ دقیقه روی زغال قرار می دهیم یا تا زمانی که تکه های گوشت به راحتی
از پوست جدا شود

ماهی قزل آلا روی زغال

ماهی قزل آلا روی زغال

مرحله ۳

و بعد با جعفری و برشهای لیمو تزیین می کنیم و با پوره سیب
زمینی یا برنج سرو کنید.
نوش جان

بیشتر بدانید از خواص قزل الا

ماهی قزل آلا دارای پروتئین بالا و اسیدهای چرب امگا ۳ است. انواع مختلف ماهی قزل آلا در شمال
اقیانوس اطلس و اقیانوس آرام وجود دارد و در بسیاری از نقاط جهان مصرف می شود. ماهی قزل آلا
یک گزینه عالی و بسیار سالم برای یک وعده غذایی بشمار می رود.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از شفقنا، افزایش مصرف ماهی های چرب مانند ماهی آزاد، خطر ابتلا
به چاقی، دیابت و بیماری های قلبی را کاهش می دهد. مصرف ماهی قزل آلا نیز از سطوح کلسترول
سالم حمایت می کند. ماهی قزل آلا یک جایگزین فوق العاده برای منابع پروتئینی مانند مرغ یا گوشت
گاو است. این ماهی حاوی پروتئین فراوان است اما مقدار چربی اشباع شده را کم می کند و باعث
می شود که منبع ایده آلی برای حفظ وزن و یا شاخص توده بدنی باشد.

مطالعات اخیر در مورد ارتباط بین اسیدهای چرب امگا ۳ و بیماری های قلبی عروقی (CVD) نشان
می دهند که مصرف این اسیدهای چرب با سلامت قلبی عروقی ارتباط بهتری دارند.

ماهی قزل آلا روی زغال

ماهی قزل آلا روی زغال

مصرف ماهی پخته یا آب پز سبب کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و نارسایی قلبی مرتبط می شود.

افرادی که مبتلا به بیماری تیروئید هستند در معرض کمبود سلنیوم هستند، این در حالیست که ماهی قزل آلا منبع خوبی از سلنیوم است.

ماهی قزل آلا می تواند به مغز و روند شناختی کمک کند. محققان دریافتند که مصرف بسیاری
از مواد مغذی موجود در ماهی با کاهش خطر ابتلا به اختلالات عاطفی مانند افسردگی همراه است.

مصرف ماهی کاهش وابستگی حتی برای کودکان مبتلا به اختلالات خلقی و مسائل مربوط
به رفتارهای ناهنجار بین ۴ تا ۱۲ ساله، مانند برخی از انواع اختلال بیش فعالی را در پی دارد.

مصرف ماهی قزل آلا در زنان باردارسبب افزایش سطح IQ کودک آنها می شود

برترین ها / سلامت نیوز



لینک منبع

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه